KADROMUZ

İlayda BOĞAÇ - Destek Eğitim Öğretmeni

19.05.1998 İstanbul doğumluyum. Küçükçekmece Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünü okudum. Bilgi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ön lisans mezunuyum. İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü lisans eğitimimi tamamlamaktayım. Özel eğitim alanında sertifikam bulunmaktadır. Ziya Gökalp Anaokulu’nda Destek eğitim öğretmeni olarak görev yapmaktayım.

İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi - Yaratıcı Drama Eğitmen Eğitimi alanında sertifikam bulunmaktadır.

Orff Schulwerk (müzik ve hareket eğitimi, yaratıcı dans) okul öncesi eğitimine ve Montessorri okul öncesi uygulamaları eğitimine katıldım.

Drama okul uygulamaları, Okul öncesi için uygulama çalışması, Okul öncesi uygulama örnekleri bilgi deneyim paylaşımı konulu seminerlere katıldım.